Дама от квартал Прослав изказа огромното си възмущение от поведението на жителите

...
</TD
>Дама от квартал Прослав изказа огромното си възмущение от поведението на жителите
Коментари Харесай

Пловдивчанка: И за Господ да гласувате, докато не промените себе си и децата си, ще живеем в кочина

Дама от квартал " Прослав " изрече огромното си възмущение от държанието на жителите на региона и метода по който се стопанисват пространствата там, видя Plovdiv24.bg във фейсбук групата " Забелязано в кв. Прослав ".

В поста си дамата споделя, че няма значение кой ще е кметът на дадения регион, когато нямаме съзнание да пазим направеното.

" И какво от това, че гласувах! Ето какъв брой възпитани са нашите съкварталци. Беседката в новия парк е прелестно място за отмора!!! Няма що!!! Ако ще и за Господ да гласувате, до момента в който не измененията себе си и децата си, ще живеем в кочина и бедност!!!

Независимо кой ще е кмет на регион " Западен ", до момента в който сами не се грижим за това, което използваме, нищо няма да се промени!!!

Досега не съм видяла един кмет да извърши предизборните си обещания!!! Съкварталци, пазете парка чист, с цел да може децата ви да играят и порастват в по- добър свят!!!

Давайте им образец, а не стойте по пейките, чоплейки семки и плюейки по земята, тъй като и те ще вършат това!!! ", споделя тя.

Съкварталци на дамата незабавно разясниха под поста:

" Кмета не е чистач! Всички,които сядаме и се любуваме на парка сме длъжни да си почистим и поддържаме чист! Не може да е отговорен за всичко кмета! ", споделя един консуматор.

" Как ще не е отговорен кмета! За какво са ги накичили тези камери там, за хубост ли! За какво ги плащаме тези налози, Пловдив не е единствено Цар Симеоновата градина. То е ясно, че не може всички да са порядъчни, да си събират боклука и да пазят общинската благосъстоятелност. За това е тази общинска защита да гледат камерите и да идват да глобяват! Само по този начин ще има ред и непорочност! ", споделя различен.

" Ако работиха камерите, можеше да се види, кой чупи, разрушава, прави свинщини и несъмнено да има кой да огледа камерите и да се откри виновника. Ако в тази ситуация е дете, несъмнено ще се извърнат към родителите. Като платят, някоя друга санкция, съм сигурна, че няма да е толкоз зле ситуацията. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР